BOOK EN

Klarsynsaften

Book en klarsynsaften med mig.

Jeg ELSKER at holde klarsynsaftener.

Jeg stiller mig til rådighed for åndeverden som kanal og skaber kontakt til dine afdøde kære.

Klarsynsaften fyldt med kærlighed
og høj energi.

Som gruppe er I mindst 10 personer.

Arrangementet er ca. 2 timer. Halvanden time med afdødekontakt og en halv time med clairvoyante budskaber, hvor du kan stille spørgsmål omkring dit eget liv. 

Aftenen kan selvfølgelig tilpasses efter ønske.

Skriv til mig på info@dianasommer.dk hvis du vil høre mere eller en booke en aften.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE KLARSYNSAFTENER:

Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Diana Sommer i to forskellige gruppesessions hvor hun dels har praktiseret afdødekontakt og dels clairvoyance. Diana er mega skarp og ’to the point’ i de budskaber hun får ned. Mine varmeste anbefalinger hvis du har behov for at få stillet skarpt på et område i dit liv – få belyst potentialer for dig – eller ganske enkelt ’tumler’ med noget du gerne vil have en retning eller svar på.

Udover Dianas fantastiske clairvoyante evner, har hun også et unikt talent for at fotografere og tage portrætter som afspejler personens sjæl. Jeg hyrede Diana til at lave et photo shoot til min website, hvilket var en healende oplevelse i sig selv. Tak for al din uvurderlige visdom og sparring.

Kirsten Nielsen

Jeg har været så heldig at opleve Diana som medie hele tre gange. Hver gang har været helt enestående. Det har været dybt rørende, når hun har fået kontakt til mine egne afdøde. Det er min oplevelse, at Diana har en meget stærk kontakt til den andre side. 

Når hun laver clairvoyance, har hun en helt særlig evne til at ramme lige ind i kernen af et spørgsmål eller en problemstilling, hvilket jeg sætter meget stor pris på.

Hvis du overvejer at få kontakt til én af dine kære, som er gået over på den andre side eller hvis du overvejer at få hjælp til at få tændt lys på et spørgsmål i dit liv, så kan jeg varmt anbefale dig at lade Diana guide dig. 

Susan Wiesenberg