DIANA SOMMER

Om

Diana

Kontakt mig

DIANA SOMMER

Om

Diana

Kontakt mig

Min mission er at ændre vores opfattelse af, at vi ikke selv kan ændre vores tilstand. Alle mennesker skaber hele tiden. Målet for mig er, at vi bliver bevidste om, at vi selv kan styre udfaldet i gennem tanker og gamle mønstre, der ubevidst trækker os ned i dybet. Jeg søger konstant nye måder at udvikle og skabe nye muligheder for at vi kan leve det liv i balance, vi ønsker. At vi bruger vores ypperste potentiale til skabe præcis det familieliv og arbejdsliv, der giver allermest mening og værdi for os.

“Alle mennesker skaber hele tiden”

Min historie

Jeg har selv gået vejen

Jeg har skabt et familie- og arbejdsliv i fuld overensstemmelse med mine værdier. Jeg hjælper kvinder, der ønsker at være i dyb kontakt med sig selv, deres ønsker og behov, med at gøre det samme.

“Respekt og tolerance dannede grundlaget for vores liv”

Min kerneværdi

Balance som kerneværdi

Balance i livet er blevet et af mine mest fortrukne kerneværdier. Vi kan sagtens blæse derudaf med 120 km/t, men måske misse nærværet med vores nærmeste. Derfor er mit liv indrettet med luft og masser af frihed. Alt jeg underviser i, har jeg testet med egen krop, sind og sjæl. Jeg har været vidt omkring og arbejder kun med dem, jeg ved, kan rykke mig videre til næste niveau.

Jeg vil elske at hjælpe dig videre til dit næste niveau…

“Det bedste ved mit liv er, at jeg er der 100% for mine børn ALTID”

Dit liv

Hvad med dig? Hvad vil du?

Valget er dit.
Vil du fortsætte, som du plejer, med selv at prøve at løse problemet? Du ved selv, hvor det har bragt dig hen?
Eller er du klar til at få min hjælp og allerede om 3 måneder være et helt andet og dejligere sted?

“Er du klar til et nyt liv?”

Tilmeld dig min mailliste og hold dig opdateret på kommende events, kurser og forløb.

    Vi behandler de personlige oplysninger, du har leveret i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.