Projekbeskrivelse

Referencer

Ronni

Fogh Andersson

Holstebro

Artist Profile

Helen Early
Backler

Born 1986, Perth, Western Australia

Dybt taknemmelig!

Det var en unik og uvant oplevelse for mig at skulle vise mit indre til et kamera.

For hvad viser jeg? Hvad vil jeg gerne vise? Hvad vil jeg gerne signalere…?

I en ukomfortabel situation for mig, foran et kamera, var det nemt at fokusere meget på målet og tankerne, frem for at være tilstede og nærværende som den jeg er – når jeg føler mig tilpas.

Her kan Dianas ganske enkelt noget fantastisk!

Hun skabet et “rum”, som var behageligt og rart at være i, selv om jeg ind i mellem følte mig nedstirret af hendes kamera. Som sessionen skred frem, mærkede jeg mine skuldre sænke sig, smilene blev mere og mere naturlige og gløden fandt vej til mine øjne. Jeg følte mig tilpas! Ind imellem føltes det næsten naturligt at stå der foran et kamera, være tilstede og vise mit sande jeg – takket være Diana.

Diana har en helt særlig evne til at mærke mennsker lige der hvor de er i processen, hun er super professionel og har en fantastisk personlighed. At stille sig foran Dianas kamera, er en oplevelse alle burde give sig selv!

Vi brugte 3 timer sammen og hun fangede mange helt perfekte øjeblikke, som er blevet til en masse flotte billeder jeg er meget glade for. I min branche med coaching og terapi og i arbejdet med mennesker, er det super vigtigt, at mine kunder kan relatere til mig og mærke mig, når de møder mig første gang på et billede.

Jeg er dybt taknemmelig for Diana og hele den process hun tog mig igennem foran hendes kamera. Jeg har allerede benyttet hende igen ved flere lejligheder og jeg vokser med opgaven hver gang!

Diana får mine ALLER VARMESTE anbefalinger!

Besøg Ronnis hjemmeside på ronniandersson.dk

Reference Galleri