CLAIRVOYANT

Mentoring

CLAIRVOYANT

Mentoring

Som clairvoyant medie stiller jeg mig til rådighed som kanal for at videregive beskeder til dig fra andre bevidstheder og sjæle. En sitting kan hjælpe dig med at skabe klarhed og bevidsthed på en udfordring, du står med eller måske du står ved en skillevej og er i tvivl om, hvilken retning du skal gå. Du kan booke en sitting hos mig på mail: info@dianasommer.dk eller selv booke den her.

Fra 1. juli 2021 kan du ikke længere få en enkelt sitting hos mig. Men i stedet tilbyder jeg et forløb bestående af 5 sessioner.

INDIVIDUELT

Udviklingsforløb

Følelsen af at have mistet sin egen mavefornemmelse og tvivl er nogle af de grunde, mennesker kommer med i en sitting hos mig.

Mit udviklingsforløb har i høj grad intentionen om at udvikle og genoprette din intuition, så du fremover står stærkere i dig selv til at kunne skabe vedvarende resultater. Du bliver rustet med mine metoder til at komme i mål. Første gang vi mødes stiller jeg clairvoyant ind dig på i en sitting. Ud fra den og dit ønske tilrettelægger vi efterfølgende forløbet.

Vi arbejder intenst med din udvikling, dine drømme og potentialer. Du skal forvente hjemmearbejde også. Vi arbejder med de underliggende forhindringer og evt. blokeringer, der står i vejen for at nå de mål, du har.

Du kan booke dit forløb hos mig på mail: info@dianasommer.dk

REFERENCER

CLAIRVOYANT MEDIUM & FOTOGRAF

MØD

Diana

LINKS

Kontakt
mig

MODTAG MIT​

Nyhedsbrev

Klik her